Privatstädning

Vi har många nöjda kunder som har förtroende för oss. Det är ett stort ansvar att städa i ett privat hem. Vi gör det med glädje. Den återkommande städningen kallas veckostädning. Det är du som bestämmer vilka rum som ska ingå och vad som ska göras. Normalt utför vi nedanstående moment i veckostädningen. Du kan även välja att låta strykning ingå i din veckostädning.

I veckostädningen ingår följande:

  • Dammtorkning

Dammar av tavlor, fönsterbrädor, lister, möblernas fria ytor. Dörrar, dörrkarmar torkas av. Småsaker, prydnadssaker och böcker kan dammas efter ök.

  • Badrum och toalett

Vi torkar av speglar och kakel , samt rengör toalett-handfat, duschar och badkar.

  • Dammsugning

Vi dammsuger alla golv och mattor (under möbler endast när dammsugarmunstycket får plats utan förhinder).

  • Våttorkning

Alla golv våttorkas (under möbler endast om moppen får plats utan förhinder) mindre mattor utan möbler på rullas ihop inför våttorkningen.

  • Kök

Rengöring av diskbänk, spisens ovansida/front, mikrovågsugn utvändig, kyl och frys rengörs utvändig, matbord och arbetsbänkar i kök samt torkar alla skåp utvändig.

 

Strykning

Om du vill kan även strykning ingå vid veckostädning. För att kunna göra ett bra arbete behöver vi en strykbräda, en sprayflaska och ett väl fungerande strykjärn. För att dina skjortor ska bli så bra strukna som möjligt tänk på att: Torka skjortorna på galgar, torktumla dem inte!

Priser:

Måndag – onsdag 180:- , torsdagar  190:- timmen och 200:- timma fredagar
Inkl moms och efter skatteavdraget.