Flyttstädning

Städning i samband med flytt är ett nödvändigt och tidskrävande arbete. Alla vill ju flytta in i en ren och fräsch bostad.

Flyttstädning är ett hantverk som kräver kunskap och stor noggrannhet. Vi utför professionella flyttstädningar enligt ett väl utprövat städprogram där vi noggrant rengör hela bostaden från golv till tak. Vi arbetar med yrkesmässiga redskap, miljöanpassade kemikalier och framförallt rätt städmetod.

Vi garanterar städresultatet inför den nya bostadsinnehavaren, vilket innebär att vi ansvarar för att rätta till eventuella reklamationer. Skulle någon skada uppstå i städobjektet i samband med städningen ersätter vi givetvis detta. Vi är försäkrade i Trygga Hansa.

Vi är din lokala städleverantör med nöjdkundgaranti!

“Nöjdkundgarantin” innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar eventuella klagomål inom 6 timmar, inga extra kostnader för Er. Köparen får ett garantibrev av oss när vi är klara med städningen, garantin följer med huset och vi kommer mer än gärna om det skulle vara något. Mejla gärna om Ni vill ha en kopia av garantibrevet vi lämnar i huset.

Tips!

  • Säg upp din elleverantör innan du flyttar
  • Ring din internetleverantör i tid, det brukar vara lång uppsägningstid


Försäkring, referens och F-skatt finns.

Lycka till med flytten!